В присъствието на Областния управител на област Варна Стоян Пасев,

...
В присъствието на Областния управител на област Варна Стоян Пасев,
Коментари Харесай

Българското Черноморие и Андалусия с договор за сътрудничество

В наличието на Областния шеф на област Варна Стоян Пасев, Асоциация на Българските Черноморски Общни (АБЧО) и Федерацията на Общините и Регионите на Андалусия (FAMP) подписаха съглашение за съдействие през вчерашния ден. Подписи под документа поставиха инж. Атанас Стоилов, Председател на УС на АБЧО и Тереза Муела, ген.секретар на FAMP.       

Със съглашението, което се подписа на Никулден, двете сдружения вършат стъпка напред, като сплотяват сили в дух на европейско съдействие за сполучлив продан в предпочитани сфери на развиване. Събитието се организира в постройката на Областна администрация Варна в наличието на кметовете на общините от района - Девня, Аксаково, Белослав и Долни чифлик.

" Подписвайки актуалното Споразумение, показваме готовността си да обединим познания и запаси за реализиране на по-добра среда за живот на жителите на двата района – Българското Черноморие и Андалусия. Заявяваме желание за съдействие в региона на локалното самоуправление, нововъведенията, стопанската система, обществените действия, културата и спорта “, съобщи Стоилов.

От своя страна, госпожа Муела показа, че локалната среда е тази, в която може да се реализира желанието ни за основаване на свят с действително хуманно измерение, където хората могат да рaзвиват своите способности, ползи и желания, където ръководството е по-близо до хората и улавя пулса на своите грaждани.

" 6 декември е народен празник за Испания - Ден на Конституцията и се радваме, че навръх този ден имаме честа да се срещнем с местните власти във Варненския район и да подпишем съглашение за съдействие с АБЧО, с помощта на самодейността на госпожа Кънчева, изп.директор на сдружението “, заключи госпожа Муела преди да подпише документа.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР