В приемния ден на народния представител от ДПС адв. Гюнер

...
В приемния ден на народния представител от ДПС адв. Гюнер
Коментари Харесай

Гюнер Ахмед: Спиралата от избори спира приемането на законите по ПВУ

В приемния ден на народния представител от Движение за права и свободи адв. Гюнер Ахмед в офиса на Движението в гр. Дулово, се организираха доста забавни и ползотворни срещи.

Хората питаха и се интересуваха за решенията по отношение на обезпечаване на дърва за огрев по обитаемоте места, асфалтирането на уличната мрежа в община Дулово, ще успее ли съставът на това Народно заседание да гласоподава държавно управление и доста други персонални и наболели проблеми.
 Гюнер Ахмед Срещи1
Народният представител адв. Гюнер Ахмед увери, че импортираните от парламентарната група на Движение за права и свободи законопроекти, в някои от които той персонално взе участие като вносител, са в интерес на хората, за превъзмогване на настъпилите рецесии. Това се отнася изключително за Законопроекта за изменение и допълнение на кодекса за обществено обезпечаване. Вярно е, че постоянната наборна военна работа не основава трудово правно отношение, само че е била обвързване за всички мъже. Ето за какво предлагането на Движение за права и свободи е това време да бъде зачетено като „ автентичен стаж “ като по подобен метод 20% от хората, които имат опция ще могат да се пенсионират.
 Гюнер Ахмед Срещи2
Същият ден в с. Звенимир, община Главиница се организира Общински обзор на художествената самоинициатива – турски фолклор, на който националният представител адв. Гюнер Ахмед също участва.
 Гюнер Ахмед Срещи3
Самодейни сформира от 14 обитаеми места от общината показаха един хубав букет от турски песни и танци, които с изключение на невероятното въодушевление, демонстрираха и същността на турската просвета. Народният ни представител насочи благодарности към уредниците!
 Гюнер Ахмед Срещи5
Срещите с хората от област Силистра продължиха и в с. Искра, община Ситово.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР