В препълнената зала на Доходно здание, тази вечер бяха представени

...
В препълнената зала на Доходно здание, тази вечер бяха представени
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Община Русе от ГЕРБ: Предстои ни много работа

В препълнената зала на Доходно здание, довечера бяха показани публично претендентът за кмет на Община Русе, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ, инж. Диана Иванова, претендентите за кметове на обитаеми места в община Русе и претендентите за общински съветници. Водещи на събитието бяха Илия Деведжиев и Ралица Константинова.

Малко преди претендентите да се качат на сцената, беше направена и премиерата на видеоклип с присъединяване на Диана Иванова, режисиран от Александър Сано.

„ Работата ми е била такава, че доста пъти до момента съм се изправяла пред огромни аудитории. Но довечера се вълнувам извънредно да застана тук пред всички вас, тъй като отговорността е най-голямата в живота ми. До мен, на сцената на Доходно здание, са едни потвърдили се експерти, които са останали в Русе и работят, творят с цялото си сърце за нашия град “, съобщи Диана Иванова и благодари на всички претенденти и на всички присъстващи в залата.

Тя се показа и в резюме очерта целите си за ръководство на Община Русе. „ Ще насоча силите си към битката с обезлюдяването на града, надграждането на работеща администрация в услуга на жителите, основаването на връзка сред образованието – бизнеса и общината и решаването на главните екологични проблеми. За всички е ясно, че когато имаме отговор и решение на проблемите на хората, добра бизнес среда и чист град – Русе ще бъде едно още по-привлекателно място за живот “, сподели още инж. Иванова, която ще заложи на надзор във всяко направление.

„ Мога да надграждам, мога да строя мостове и да сплотявам хора. Виждайки всички вас толкоз устремени в развиването на нашата идея, аз съм обнадеждена и това ми дава спомагателни сили, тъй като ни следва доста работа за Русе “, съобщи Диана Иванова и предложения на сцената моторът на Политическа партия ГЕРБ – регионалният координатор Пламен Нунев.



Той от свое име приветства всички в залата и прикани на изборите да подкрепим мощния тим на Политическа партия ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.

„ Вярвам, че това са хората, които заслужават доверието на жителите на община Русе. Успехите досега ни вдъхват огромен оптимизъм, само че те са и огромна отговорност. Ние имаме силата да признаваме грешките си, да надграждаме постигнатото, да приветстваме смяната и да продължим още по-силни да работим дружно за по-доброто бъдеще на Русе “, сподели Пламен Нунев.

В съпътстващата концертна стратегия се включиха напълно русенски реализатори - Фолклорно трио "ИДЕПЕЯ " от Национално учебно заведение по изкуствата "Проф. Веселин Стоянов ", студио за съвременен балет "Фрийдъм ", сестрите Мирела и Пресияна Димитрови, Клуб по спортни танци "Настроение ", ФТТ "Найден Киров " и Дивна.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР