В предстоящото си на 21 февруари послание до руския парламент

...
В предстоящото си на 21 февруари послание до руския парламент
Коментари Харесай

В предстоящото послание до парламента Путин ще обърне специално внимание на операцията в Украйна

В идното си на 21 февруари обръщение до съветския парламент президентът Владимир Путин ще обърне особено внимание на тематики, свързани с военната интервенция на страната в Украйна. Това съобщи през днешния ден Дмитрий Песков, прессекретарят на Путин, в предаване на телевизия " Русия-1 ", предадоха ТАСС и Българска телеграфна агенция.

" Специалната военна интервенция " в Украйна " по един или различен метод въздейства върху целия ни живот, въздейства върху живота на континента ", означи Песков. Той посочи, че годишното президентско обръщение на съветския президент до Народното събрание " постоянно е гръмка вест " - " една от най­-важните прояви по линия на президента през годината ".

" Всички чакат посланието с вярата да чуят оценка на това, което става, оценка на специфичната военна интервенция, оценка на интернационалната обстановка и визията на президента по какъв начин се оправяме с това и по какъв начин ще се развиваме отсега нататък ", акцентира прессекретарят на Путин.

Идеята на беларуския президент Александър Лукашенко за договаряния сред неговия съветски и американски сътрудник, Владимир Путин и Джо Байдън, надали ще откри поддръжка на Запад. Там не се показва подготвеност за мирни начинания, разяснява Песков по молба на публицист предлагането на Лукашенко за договаряния сред Путин и Байдън в Минск.

Вашингтон сподели, че президентът на Съединени американски щати не възнамерява други спирки (по маршрута си), с изключение на в Полша, подсети Песков свое изказване от петък.

От 20 до 22 февруари Байдън ще бъде на посещаване в Полша. Президентът на Съединени американски щати ще има срещи с полския си сътрудник Анджей Дуда и с водачите на страните от " Букурещката девятка " (България, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Словакия, Чехия и Естония).

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР