В предпоследния ден от 2018-а година италианският волейболен шампионат ще

...
В предпоследния ден от 2018-а година италианският волейболен шампионат ще
Коментари Харесай

Цветан Соколов и звездите на "Лубе" гостуват на "Равена" по RING

В предпоследния ден от 2018-а година италианският волейболен шампионат ще предложи нов зрелищен дуел в ефира на телевизия RING.
Снимка: legavolley.it
Едно от най-интересните шампионати се завърна в каналите на bTV Media Group на 26 декември със срещата сред " Верона " на Матей Казийски и " Монца " на Виктор Йосифов, извоювана от домакините с 3:0.
Матей Казийски и " Верона " надвиха в българското дерби (ВИДЕО) За по-малко от час и половина отборът на Виктор Йосифов записа тежка загуба
Сега феновете на RING ще могат да видят в деяние и третия от общо четирима българи, които се подвизават в елита на Италия.

Този път под светлините на прожекторите ще бъде Цветан Соколов , който със своя " Лубе Чивитанова " ще се изправи против " Равена ". Изявите на българския диагонал можете да наблюдавате от 19:00 както по RING, по този начин и онлайн на платформата Voyo.bg.
Снимка: legavolley.it
Срещата сред двата отбора е от 15-ия кръг на шампионата и опълчва тимове с радикално разнообразни цели.

Домакините от " Равена " се намират на осма позиция в шампионата и се борят за оставане в челната осмица и класиране за плейофите. В отбора огромната звезда е Камил Ричлички, който заби 24 точки в последния мач против " Милано ".

Срещу " Равена " ще се изправи тим с цяла плеяда звезди.
Снимка: legavolley.it
В редиците на " Лубе " е кубинското трио Османи Хуанторена (с италиански паспорт), Роберланди Симон и Йоанди Леал (с бразилски паспорт). Компанията допълват един от най-хубавите разпределители в света - бразилецът Бруно Резенде и, несъмнено, черешката на тортата за българските почитатели - Цветан Соколов. В центъра пък ще можете да се насладите на играта на Драган Станкович.

" Лубе " е част от " Голямата четворка " на италианския волейбол и се цели във допустимо най-предно класиране преди началото на плейофите. Тимът направи треньорска рокада, след която наподобява тотално изменен под наставленията на Фердинандо де Джорджи.

Играта на " Чивитанова " става все по-убедителна, а с огромна заслуга за положителните резултати е и Соколов. Родният национал пропусна международното състезание през лятото поради интервенция на коляното, само че последователно възстановява познатото си високо равнище. Потвърждение за положителната му форма е и избирането му за най-хубав диагонал на международното клубно състезание, което се организира преди месец в Полша.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР