В ПРЕДИЗБОРНА СИТУАЦИЯ СМЕ‼️❌ Случи се очакваното , народните представители

...
В ПРЕДИЗБОРНА СИТУАЦИЯ СМЕ‼️❌ Случи се очакваното , народните представители
Коментари Харесай

Д-р Петканска: Случи се очакваното!!!

В ПРЕДИЗБОРНА СИТУАЦИЯ СМЕ‼️

❌ Случи се предстоящото, народните представители от Има Такъв Народ се демонстрираха правилни на Слави Трифонов,а не на гласоподавателите си. Направиха ЛИЧЕН ИЗБОР – протестната сила и устремът на България към смяна да БЪДЕ СПРЯН. С което освен Слави Трифонов, само че и цялата партия Има Такъв Народ избраха и се подредиха на позицията от партиите на статуквото и срещу смяната.

И ОТИВАМЕ НА ИЗБОРИ‼️

❎ Избори, в които от в този момент ясно се оформиха главните позиции на политическите партии и възможните бъдещи обединения. От ЕДНАТА страна са ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ / БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД ❓/А от ДРУГАТА страна са Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България.

❎ Предстоящите избори ще са едни от поредицата значими избори в актуалната ни история. Затова е извънредно належащо партиите на смяната /ПП,БСП,ДБ/ да създадат доста добре тактиката и проектите си за идния избор.

⚠️Днес беше обявено в медиите, че Христо Иванов ще предложи на Политическа партия, двете партии да създадат ПРЕДИЗБОРНА КОАЛИЦИЯ и да се явят ЗАЕДНО на изборите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР