В предходният си самостоятелен проект, Цветина подхвана темата за изкуственото

...
В предходният си самостоятелен проект, Цветина подхвана темата за изкуственото
Коментари Харесай

Отличителната Цветина представя нови проекти

В предходният си независим план, Цветина подхвана тематиката за изкуственото у дамите, като „ захапа “ много от българките, които се видяха в текста на песента. Този път обаче, изпълнителката завъртя колелото и поздрави естествените и знаещите какво желаят дами. Музиката, текста и сюжета за клипа на песента “ Гранд дама “ още веднъж са дело на Цветина. А от фрагменти в обществените мрежи се вижда, че даже взе участие в монтажа на видеоклипа. Певицата събра на инцидентен принцип момчета, които включи във видеото на песента. Самата тя постоянно е споделяла, че обожава да снима свои почитатели във видеата си и ще продължава да го прави в бъдеще.

Проекта “Гранд дама “ за броени дни набра известност в клубовете, а в персоналния и профил в инстаграм тя споделя, че дълго приготвя балада за своите почитатели, която ще чуем напълно скоро. Става ясно, че работи и по други нови песни, както и идни нови колаборации с Murda Boyz. Междувременно тя и групата постоянно вършат общи участия из страната, които протичат супер сполучливо.



Със стартирането на този план, звездата разгласи ребрандиране на бизнеса си, който носи влиятелното име “ GRAND PERFUMERY “. Направи и нова огромна крачка напред, като промотира онлайн сайт за маркови парфюми, козметика и персонална грижа, с цел да е по-удобно на клиентите и да получават своите обичани продукти, където и да са в страната.

https://grandperfumery.com/
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР