В предаването „Тази сутрин по бТВ Мирослав Севлиевски, каза че

...
В предаването „Тази сутрин по бТВ Мирослав Севлиевски, каза че
Коментари Харесай

Мирослав Севлиевски: Това е коалицията на тока и здравето

В предаването „ Тази заран " по бТВ Мирослав Севлиевски, сподели че доста се надява новият министър на енергетиката ще изненада българите позитивно. „ Това е обединението на тока и здравето, в случай че ги оправят тях, ще имат късмет. Големият въпрос е, че те би трябвало да намерят решения, които до момента не са правени. За Гроздан Караджов 100% съм сигурен, че той ще бъде добър министър, тъй като аз го познавам ".

Дали могат да смъкват цените на тока не знам, само че цените на дървата могат да понижат, изрично счита Севлиевски.

Препоръчвам на всички от Политическа партия да прочетат книгата „ Голямата смяна " на Петко Симеонов, с цел да видят от кое място е тръгнала смяната, предложи Севлиевски.

Движение за права и свободи ще водят парламентарна политика по правилник, Движение за права и свободи каквото й да приказва, най-после гласоподава вярно, когато би трябвало да се одобри бюджетът, когато България би трябвало да направи огромна геополитическа крачка, счита Севлиевски.

В същото предаване Мехмед Дикме, сподели че упованията на обществото за държавното управление са извънредно огромни. „ Опозицията надали ще им даде толеранс от 100 дни. Наистина предстоят доста тежки дни и месеци за България и предвид на ковид, и предвид на това, че икономическата обстановка не е добра - цените порастват, приходите на популацията понижават. Новият министър на земеделието му следва тежка задача. Единствената рекомендация, която мога да направя е това да се бори горите да не излязат от Министерство на земеделието. "

Държавният запас би трябвало от време на време да се обновява, тъй че това е естествена процедура, само че дали употребявайки него ще могат да контролират цените - не, няма да могат, само че в този момент стана промяна на властта с едно ново потомство и те би трябвало да оправдаят упованията на хората, изрази своето очакване Дикме.

Моите упования са, че държавното управление ще изкара 4 годишния си мандат, счита Дикме. „ Движение за права и свободи ще работи с Политическа партия по публичните поръчки, с цел да им се зареждат обръчите от компаниите. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР