В предаването Още от деня по БНТ Валерия Велева, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Валерия Велева, каза
Коментари Харесай

Силвия Великова: Не се изненадвам от това, че Гешев прави партия

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Валерия Велева, сподели че Гешев се е провалил като основен прокурор и не въздаде правдивост и сегеа влизайки в политиката желае да въздаде правдивост. „ Това е нещо, което няма по какъв начин да се случи, само че никаква изненада не е това, което той направи ".

Твърде доста беше нищоговоренето в тези часове и от чисто пиарска и политическа позиция, методът, по който той обави влизането в политиката беше неуместно, добави Велева. „ Това приличаше на Слави Трифонов, когато той от някакво студио разгласи кабинета си ".

В същото предаване Силвия Великова, сподели че не е сюрпризирана от това, че Гешев прави партия. „ От самото си назначение за основен прокурор той се държи като политик. Това, което чухме беше нещо, което Гешев неведнъж анонсираше с позициите си ".

Слава Богу, че спря тока, тъй като той в действителност нямаше какво да каже, той се повтаряше, единственото нещо, което ново чух беше, че някой е укривал някакви доказателства по Барселонагейт, по тази причина толкоз късно нещата се аквизирилали, че имало теч на информация, по тази причина тръгнали нещата против нещо и че Бойко Борисов имал различен любимец за основен прокурор и той бил жена, добави още Великова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР