В предаването „Още от деня“ по БНТ проф. Николай Радулов,

...
В предаването „Още от деня“ по БНТ проф. Николай Радулов,
Коментари Харесай

Николай Радулов: По всяка вероятност ще подкрепя кабинета "Василев", но нека видя целия състав

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия проф. Николай Радулов, сподели че доста му е харесала историята с биткойните, изнесена от Борисов. „ Предложи ми се да съм на страната на народа, да съм срещу ГЕРБ, да се боря с корупцията, а това е, което постоянно съм желал да върша. По всяка възможност ще поддържа новия кабинет, само че не желая да бъда безапелационен до момента в който не видя целия състав на кабинета. Ако имам бележки или подозрения, се надявам тези подозрения да бъдат разсеяни “.

Притеснително би било за мен, в случай че Гроздан Караджов още веднъж е в държавното управление, само че мисля че е нечиста сделка, добави Радулов. „ Програмата е доста амбициозна, в случай че осъществим най-малко половината даже, ще е прелестно. “

Аз не се багра от помията, за мен е по-важно да остана правилен на хората, с които бях на площадите, безапелационен е Радулов. „ Борбата с корупцията, трансформацията на службите, битката за една качествена и ефикасна администрация – тези неща за мен са по-важни “.

С огромна част от хората от Има Такъв Народ съм приказвал, те са изповядвали същите полезности като мен, само че сякаш са малко по-слабохарактерни, добави Радулов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР