В предаването Още от деня“ по БНТ Даниел Митов, каза

...
В предаването Още от деня“ по БНТ Даниел Митов, каза
Коментари Харесай

Даниел Митов, ГЕРБ: Трябва да направим всички възможни опити да съставим кабинет

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Даниел Митов, сподели че те декларират ясно какви са желанията на ГЕРБ – имаме стратегия от 149 стр., в която е написано цифра по цифра какви са нашите позиции и планове във всеки един бранш. „ На базата на нея и въз основата на стратегиите на другите партии можем да седнем и да беседваме, тъй че да съставим отговорно ръководство. Можем бързо да понижим цената на ел. силата, на горивата, да се овладее инфлацията. Има доста неща, които би трябвало да се създадат бързо и незабавно “.

Господин Борисов сподели, че на процедура би направил сходен жест – водачите да се отдръпват, само че да се дават препоръки на нашата партия кой къде да бъде, това са несериозни диалози, съобщи Митов. „ Политическите партии си избират водачите, нашият водач е Бойко Борисов. Другите съперници не могат да ни споделят какъв да е водач на партията. Борисов може да направи избрани жестове, само че условия от този вид, са неприемливи “.

Моралните категории в политиката са разнообразни от човешките морални категории, счита Митов. „ В политиката е значима процедурата, отношението към нея, положителното ръководство и отношение към политиките. Аз също мога да прикани Демократична България да изживее честен катарзис, поради обединението им с Българска социалистическа партия. Затова би трябвало да седнем и да приказваме съществено за ръководството на страната и избрани политически решения за рецесиите в България “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР