В предаването Още от деня“ по БНТ Атанас Атанасов, каза

...
В предаването Още от деня“ по БНТ Атанас Атанасов, каза
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Персонален състав на кабинет не е обсъждан

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Атанас Атанасов, сподели че желае да поздрави първо българските граничари, тъй като през днешния ден се навършват 135 година от основаването на тази работа. „ Мандатоносител на втория мандат е Политическа партия, мандатът още не е връчен, само че заслужават поздравления, за това че към този момент имат претендент. Имахме среща с акад. Денков, да обсъждаме целите по програмната декларация, които те имат желание да внесат и по този метод да търсят поддръжка за държавно управление на база на целите. Ние имаме избрани хрумвания за възстановяване на текста, които сме една част дали и ще бъдем градивни както постоянно “.

В тази декларация не видях текст, обвързван с Изборния кодекс и си мисля, че това тежко напрежение, което се сътвори към Изборния кодекс и развързването на този възел, изисква по-спокойна конюнктура, счита Атанасов.

Държавата има потребност от превъзмогване на политическата рецесия, само че има тежко опълчване в парламеннта сред реставраторските и реформаторските сили и аритметиката изисква да се направи някакъв компромис, добави Атанасов. „ Ние сме подготвени да подкрепим Политическа партия, както постоянно сме заявявали “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР