В предаването ,,На кафе по NOVA обсъдиха една много любопитна

...
В предаването ,,На кафе по NOVA обсъдиха една много любопитна
Коментари Харесай

Синя кръв: Холивудските звезди с аристократично потекло

В предаването,,На кафе ” по NOVA разискаха една доста любопитна тематика, а точно кино звездите, които имат аристократично родословие.  

Първите, които Станислава Айви уточни, бяха Ралф и Джоузеф Файнс. Това може би не е изненада за никой. Те двамата са далечни братовчеди на крал Чарлс. 
                             

Брук Шийлдс е смеска от британския и френския двор. Тилда Суинтън пък има връзка с Робърт I от Шотландия . А Джордж Буш е обвързван с принцеса Даяна. 

Знаехте ли, че Маги и Джейк Джиленхол са 19-ти братовчеди на Елизабет II? Хю Грант също е с аристократично родословие. Семейството му е обвързвано с крал Хенри VII.  

Гай Ричи се оказва, че си е напълно същински шести братовчед точно на Кейт Мидълтън . За това и в действителност той е измежду гостите на сватбата на Кейт и на Уилям. 
                             

,,Джентълменът ” - новият му сериал по едноимения му филм, разказва за един правоприемник, откакто бащата оставя имението на един от двамата си сина. 

Те естествено откриват, че различен бизнес се случва в това имение, с цел да може то да съществува. Богати и капризни, те са били цялостен живот и в този момент би трябвало да се оправят в живота. 
                             

Гийом Гайен пък е от аристократично родословие от страна на майка си, която е с руско-грузински корени. Има още трима братя и като дребен посещава католически колеж, само че го напуща, защото го тормозят. 

Така попада в английски интернат и на 19 години стартира да се занимава с актьорство. Гийом играе, написа и режисира. Той е притежател на две награди Сезар. Участвал е в Мария-Антоанета на София Копола, както и основава няколко доста сполучливи пиеси в театъра, моноспектакли и мюзикъли. 
                             

Самият той застана пред Станислава Айви и описа някои забавни неща. Вижте във видеото нагоре. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР