В предаването Лице в лице по БТВ Ваня Григорова каза,

...
В предаването Лице в лице по БТВ Ваня Григорова каза,
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Изборът на председател на СОС едва ли ще се случи утре, но задължително трябва да се случи

В предаването „ Лице в лице " по БТВ Ваня Григорова сподели, че имат друго виждане за метода на ръководство в отговор на въпрос за какво социалистите не поддържат кандидатурата на Борис Бонев от " Продължаваме промяната - Демократична България " ( " Спаси София " ) за ръководител на Столичния общински съвет.

Разговорът с " Продължаваме промяната - Демократична България " ( " Спаси София " ) беше главно за целите на нашата група и на тяхната група. Аз чух, че и те, като нас, желаят да се върнат комуналните услуги в общински ръце. При бедственото състояние със снега макар рецензиите няма нито една наложена глоба и забележка към общинската компания " Софекострой ". Очевидно общинското сдружението е това, което се справили с работата, а частните не са справили, съобщи Григорова.

Интересът на обществото би трябвало да бъде предпазен. Ако договорите с частните компании са за 5 година напред - по тази причина има адвокати, които може да се намесят, не може да живеем със същите проблеми, моделът би трябвало да бъде изменен. Това е ръководството на положителния собственик - би трябвало да имаш благосъстоятелност, която да управляваш, а не да преотстъпваш правото да управляваш, добави тя.

Попитана по какъв начин може да се позволи въпросът с избор на ръководител на СОС, Ваня Григорова уточни: " Според мен би трябвало по някакъв метод да се раздели властта. Имаме към този момент монопол на национално и локално ниво и в този момент безумен блян да се оглави СОС от неговия ръководител в лицето на Борис Бонев. Очевидно е че при този фрагментиран СОС, ниска изборна интензивност и доста сложен избор за кмет на София функциите би трябвало да бъдат разпределени заслужено. В момента имаме претендент и на следващия ден тя (Диана Тонова - б.ред.) ще бъде нашият претендент. До момента не сме обсъждали промяна нито на нашия, нито на техния претендент ".

По време на предизборната акция от ПП-ДБ ме определяха като многоглавата ламя, като проводника на Путин, а в този момент чакат Путин да ги поддържа. Не би трябвало да чакат Путин да ги поддържа. Това би било почтено и по отношение на техните гласоподаватели, акцентира Григорова.

По думите ѝ изборът на ръководител на СОС надали ще се случи на следващия ден, само че наложително би трябвало да се случи, с цел да може Общинският съвет да стартира работа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР