В предаването Лице в лице по bTV новият министър на

...
В предаването Лице в лице по bTV новият министър на
Коментари Харесай

Ревизоро: Как да не горим боклук!? Хеопсови пирамиди ли да правим с него?

В предаването " Лице в лице " по bTV новият министър на околната среда и водите Емил Димитров - Ревизово разяснява казуса с вноса на рискови боклуци за гориво от трети страни. Димитров съобщи, че следва в Топлоелектрическа централа " Бобовдол " да се горят единствено въглища и никакви боклуци. Причината е, че те не са изпълнили нужните инструкции. Относно абсурда с импортирания у нас отпадък от Италия, министърът разяснява, че не утвърждава контрола и ще сътвори нови правила.

" Боклука, в случай че не го горим, сортираме и не го употребяваме като суровина, би трябвало да вършим Хеопсови пирамиди във всеки град и да го складираме. Навсякъде той се разпределя, изгаря се и по-късно пепелината се закопава. Проблемът не е, че горят, а че въздухът не е чист. По документи може да внасяш и изнасяш отвред ", добави той.

" Перник става квартал на София във водоснабдително отношение, няма да има проблем с водата за столичани ", съобщи Ревизоро във връзка реализацията на концепцията през столичната ВиК мрежа да се води вода към Перник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР