В предаването „Лице в лице по бТВ Христо Иванов, каза

...
В предаването „Лице в лице по бТВ Христо Иванов, каза
Коментари Харесай

Христо Иванов: Страната няма време за още едни избори

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Христо Иванов, сподели че има две други възможности - едната е отиване на избори. „ Това, което мен ме тормози доста мощно, е че страната няма време за още едни избори. А и има доста висок риск едни избори да не произведат ясно болшинство.

И да се стигне до един парламент, в който да не може да се излъчи ясно болшинство. Ние от Демократична България считаме, че в случай че ни бъде връчен на нас мандат, ние ще бъдем длъжни посредством разговор и фокусиране върху значимите задания и рецесиите, да излъчим един кабинет, който да може да ги реши въпреки и с някакъв стеснен период ".

Когато се организира деликатен спор, внезапно се оказват вероятни едни немислими болшинства другояче и по тази причина считам, че би трябвало да се направи опит през малко по-идеологична форма, не може да придвижим в границите на този парламент тези значими неща, на които в този момент е времето и ще ги изпуснем, съобщи Иванов. „ Ако ни бъде даден мандатът, първото нещо, което ще създадем е да внесем една декларация за гласоподаване в Народното събрание, от всички тези национални цели.

Ако се окаже, че има подготвеност за избрани формулировки, тогава ще знаем, че си коства усилието да бъде открито болшинство за лъчение на държавно управление. Ние бихме търсили това болшинство в досегашните четири колегата. Смятам, че към момента не можем да търсим поддръжка от ГЕРБ за ръководещо болшинство ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР