В предаване по американския телевизионен канал NBC беше излъчена история

...
В предаване по американския телевизионен канал NBC беше излъчена история
Коментари Харесай

Репортерка рапортува в несвяст: Как да пестим бензина на… електромобила ВИДЕО

В предаване по американския ефирен канал NBC беше излъчена история за това по какъв начин човек може да пести гориво, като репортажът бе по отношение на рекордното повишаване на цената на бензина в Съединени американски щати.

Куриозното в тази ситуация е, че репортерката в предаването споделя за методите за понижаване на разхода на гориво, само че демонстрира всичко на... електрическа кола.

 електрически автомобил

Във видеото кореспондентката Вики Нгуен приказва за нуждата от изключване на мотора с вътрешно горене при продължителна работа на луфт, поучава против неочаквани ускорения и предлага освобождението на багажното поделение от ненужни неща.

В същото време журналистката ръководи кросоувър Ford Mustang Mach-E, който се движи извънредно и единствено с помощта на електрическата двигателна сила.



От Motor1, които обърнаха внимание на грешката, разсъждават, че тя може да се дължи на редица аргументи, които не са известни. Например, Mustang Mach-E може да е бил единственото транспортно средство, разполагаем за фотосите, само че въпреки всичко NBC не е инцидентна телевизия. Има вид, съгласно който това е персоналната кола на репортерката, само че и това не оправда сътворения гаф.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР