В празник се превърна церемонията по връчването на дипломите на

...
В празник се превърна церемонията по връчването на дипломите на
Коментари Харесай

Връчиха дипломите на учениците от Детска езикова школа...

В празник се трансформира церемонията по връчването на дипломите на приключилите сполучливо образователната година ученици на Детска езикова школа " Слънчоглед ". Церемонията бе част от програмата на Пловдив - Европейска столица на културата. Шатрата на колектив „ Тракия " мъчно събра въодушевените деца и техните родители. Гостите на събитието бяха особено поздравени с вълнуващо осъществяване на пътуващите актьори. Талантливи деца от школата очароваха публиката с музикалните си осъществявания.

За да дойдат предстоящите с огромен боязън мигове, когато бяха връчени грамоти за разнообразни гении и достижения, както и премията „ Отличник на годината “. А това, че езиковата школа става все по-привлекателна, стана ясно и от оценката на децата. Учениците от II до IV клас означават, че това, което ги притегля в нея, е, че е занимателно, прелестното отношението на учителите към тях и това, че се срещат с другари. Тези от V до VII клас дефинират, че това, което най-вече ценят в школатаq е качественото образование, което те имат вяра, че ще бъде потребно за тяхното бъдеще. Децата дефинират преподавателите си като готини, умни и занимателни. Със специфични златни медали бяха наградени учителите за всеотдайната си работа и професионализъм.

Щастливата директорка Галина Бешкова показа, че се радва на постигнатите високи резултати на децата, и благодари на родителите за тяхното партньорство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР