В празничните дни около Коледа и нова година можете да

...
В празничните дни около Коледа и нова година можете да
Коментари Харесай

AMC със специална селекция от коледни филми - slava.bg

В празничните дни към Коледа и нова година можете да се насладите на специфична селекция от филми, които ще ви предложи AMC. Забавлявайте се с анимационния филм „ Хотел Трансилвания “ (САЩ, 2012) на 24 декември в 21.30 ч., който ще ви води в петзвездния обилен хотел „ Трансилвания “, чийто притежател е самият граф Дракула! Това е място, където чудовищата и техните фамилии могат да отдъхнат и да се държат естествено, без да бъдат притеснявани от хората… Всичко обаче се обърква, когато в хотела инцидентно се отбива един елементарен човек…

Семейната комедия „ Да пропуснеш Коледа “ („ Christmas with the Kranks “, 2004) с Тим Алън и Джейми Лий Къртис можете да гледате на 25 декември в 19.30 ч. Филмът е по романа "Да пропуснеш Коледа " ( "Skipping Christmas ", 2001 г.) на Джон Гришам. Доброто въодушевление може да продължи с Дейн Кук и Джесика Алба в свежата сантиментална комедия „ Чък за шанс “ (САЩ, 2007) на 26 декември в 21.20 ч.

Криминалната комедия „ Да запазиш загадка “ (САЩ, 2005) ще ви разсмее на 27 декември в 21.20 ч., не без помощта на Роуън Аткинсън, Кристин Скот Томас, Патрик Суейзи, Емилия Фокс и Маги Смит. Звездната актьорска тройка Камерън Диас, Кристина Апългейт и Селма Блеър очаквайте на 28 декември в 21.35 ч. в сантименталната комедия „ Най-сладкото нещо “ (САЩ, 2002). В гангстерската комедия на режисьора Джонатан Лин "Девет ярда " (САЩ, 2000) на 29 декември в 21.25 ч. взе участие цяла плеяда холивудски звезди – Брус Уилис, Матю Пери, Наташа Хенстридж, Розана Аркет, Аманда Пийт, Майкъл Кларк Дънкан и Кевин Полак.

За 31-ви декември е планувана „ Страшна “ кино селекция по AMC. Тя започва в 23.00 ч. със „ Страшен филм “ (2000) на режисьора Кийнън Айвъри Уейънс. Филмът е подигравка на филмите на ужасите и мистериите, като за основа сценаристите Шон Уейнс, Марлон Уейнс и Бъди Джонсън са употребявали няколко известни кино лентата, измежду които „ Знам какво направи предишното лято “, „ Шесто възприятие “ и поредицата „ Писък “. Веднага по-късно е продължението на пародията на филмите на ужасите „ Страшен филм 2 “ (2001) - този път сценаристите се заиграват с историите за обитаеми с духове къщи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР