В повечето от изказванията на партиите след излезлите предварителни резултати

...
В повечето от изказванията на партиите след излезлите предварителни резултати
Коментари Харесай

След предварителните резултати: Всички се чувстват победители

В множеството от изявленията на партиите след излезлите предварителни резултати от локалния избор обединенията декларират, че се усещат спечелили.

Наистина ли е по този начин или става въпрос за политическа изразителност – тематиката в изборното студио на bTV разясниха певицата Мариана Попова и актьорите Роберт Янакиев и Веселин Калановски.
НА ЖИВО: Нощта на локалния избор Победители и победени след първия тур на изборите
„ Всички са спечелили, постоянно е по този начин. Освен че са нелепи не знам по какъв начин да си го обясня. То е смешно. Това са смехории – не можеш да казваш страхотни сме”, разяснява Янакиев.

„ Има друга позиция за всеки един от тези претенденти. Аз съм представител на „ Демократична България” и считам, че задачите, които бяхме сложили са релативно реализирани. Ние излизаме като втора политическа мощ в София, доста усилваме резултата си от европейските избори. Тази наклонност съм доста уверен, че ще се резервира и за бъдещите парламентарни избори”, сподели Калановски.
Местните 2019 - Отново ти местиш Всичко най-важно в деня на локалния избор
По думите му след няколко дни трите демократични формирования ще решат кого да поддържат на балотажа в София.

„ Това е народопсихология в България – всеки втори е победител и всеки трети е звезда. Аз не съм сюрпризирана от реакции. Абсолютно всички са постигнали техните персонални победи. Аз съм щастлива, че все пак резултатът в София демонстрира, че хората търсят особеното в Мая Манолова като самостоятелен претендент. Смятам, че от ден на ден българи ще изберат особеното и ще заложат на друг претендент от статуквото”, разяснява от своя страна Мариана Попова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР