В последното преди междинните избори свое изслушване специалната комисия за

...
В последното преди междинните избори свое изслушване специалната комисия за
Коментари Харесай

Последно изслушване на комисията за 6 януари преди изборите: Фокусът обратно върху Тръмп

В последното преди междинните избори свое чуване специфичната комисия за следствие на събитията на 6 януари насочва вниманието още веднъж към самия някогашен президент Доналд Тръмп – неговото “действие и безучастие ” и за неговата “основна отговорност ” във връзка с протеста, заяви CNN, като се базира на два свои източника по отношение на предварителните упования за чуването.

Председателят на комисията Бени Томпсън уточни, че във всичките 10 чувания обстоятелствата и свидетелствата, които комисията показа, идват най-вече от очевидци от средите на републиканците. Според него “фактите и свидетелствата са ясни ” и добре документирани.

“Доказателствата, които се появиха, не идват от демократи или съперници на Тръмп. Вижте от кого идват свидетелствата ” – сподели той.

Комисията е употребила видеозаписи на показания от хора към Тръмп – показания, постоянно получени посредством призовка – по време на чуванията сиа през лятото, с цел да илюстрира по какъв начин на Тръмп е казано, че е изгубил изборите, и е бил предизвестен, че напъните му да ги преобърне могат да доведат до принуждение.

Зам.-председателката на комисията Лиз Чейни, републиканка, показа и главната теза на панела – че виновността за събитията е най-много на Тръмп.

“Огромното количество от доказателствата до момента демонстрират, че главната причина за 6 януари е един човек – Доналд Тръмп, който е последван от доста други ” – сподели тя.

Очаквайте детайлности.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР