В последно време климатичните условия са срещу съпругата на президента

...
В последно време климатичните условия са срещу съпругата на президента
Коментари Харесай

Мелания Тръмп изпадна в много лоша ситуация СНИМКИ

В последно време климатичните условия са против брачната половинка на президента на Съединени американски щати. Първо пороен дъжд намокри бялата ѝ рокля, направена от дизайнерката Каролина Ерера, с която отпразнува един от най-значимите американски празници - Денят на Независимостта, който бе на 4-ти юли.

Тогава обществената мрежа на Туитър беше заляна от изявления и мнения, които в последна сметка единомислещо шеговито оповестиха стопанката на Белия дом за " Мис мокра фланелка ".



Потребителите не пропуснаха да отбележат какъв брой неприятен избор на тоалет е направила госпожа Тръмп, тъй като след бурята намокреният плат е почнал да прозира, разкривайки повече от нужното.



Сега, дни по-късно, времето още веднъж не е на нейна страна и пристигайки във Вашингтон от Западна Вирджиния, тя трябваше да се пребори с бурните ветрове, които я посрещнаха на летището.

Не единствено това. Роклето на Мелания се подвигна и за малко не се най-милото й.

49-годишната Мелания резервира цялостно хладнокръвие до момента в който слизаше по стълбите от самолета, въпреки виелицата да рошеше пуснатата ѝ свободно коса.



И да е изпитвала дискомфорт от обективите, които заснемаха всяка нейна крачка надолу по стъпалата, тя въобще не го сподели.



Напротив, първата дама бе индиферентна до момента в който се подпираше на парапета с една ръка и придържаше края на тоалета, който виелицата се опитваше да надигне, с другата.





Силният вятър за малко да повдигне напълно роклята на първата дама на Съединени американски щати и да се види най-милото й. за благополучие Мелания реагира стремително и предотврати това.

Тя носеше тъмносиня дънкова рокля, прибрана в талията с тъничък кафяв колан, която беше съчетала с велурени обувки на висок ток.



Сивото и облачно небе не я спря да постави обичаните си слънчеви очила, пристъпвайки на открито от борда на летателното средство.

Подхваната от вихъра, косата на Мелания се разхвърча във всички направления, като тя единствено за момент покри лицето си, след което самоуверено продължи напред с вдигната глава.

По-рано първата дама беше на посещаване в Хънтингтън, Западна Вирджиния, за срещи с федерални, щатски и локални водачи, в това число американския министър на вътрешната сигурност -Кевин МакАлиън, прецизира dir.bg.



Визитата ѝ беше обвързвана с рецесията с опиатите, тъй като във Западна Вирджиния има най-вече смъртни случаи в резултат на предозиране с опиатите в страната.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР