В последно време кината се изпълниха с филми, вдъхновени от

...
В последно време кината се изпълниха с филми, вдъхновени от
Коментари Харесай

Избраха актьори за ролите на Уилям и Кейт! Ето кой ще играе кралското семейство в "The Crown"

В последно време кината се извършиха с филми, въодушевени от биографиите на известни персони, като „ Рокетмен “ (следващ историята на Елтън Джон) и „ Елвис “ (разказващ за живота на Елвис Пресли).  И в случай че да изиграеш звезда е предизвикателство, то какво ли е да се превъплътиш в същинска кралска персона? При това такава, която е още измежду живите?

Отговорът на този въпрос знаят младите артисти Ед МакВей и Мег Белами, които бяха определени да вземат участие в шести сезон на поредицата „ The Crown “ („ Короната “) по Netflix. На двамата се пада честа да изиграят не различен, а британската кралска двойка Уилям и Кейт.

Виж още: Недко на Тита и Дани от " Един за различен " избухнаха против реакциите за гибелта на Елизабет II

Сериалът, който се излъчва от 2016 година насам, наблюдава историята на династията Уиндзор от встъпването на кралица Елизабет II във власт през 1952 до момента. Продукцията си завоюва голям брой награди и положителни рецензии, като даже самият принц Хари призна в изявление за The Late Late Show with James Corden през 2021, че е почитател на поредицата.

Виж още: Даяна ще се разпра с Елизабет II в отвъдното: TikTok пощуря с смешки след гибелта на кралицата

Преминавайки през редица генерации кралски особи, „ The Crown “ сменя централните си персонажи и основни артисти със всеки сезон. Ранните епизоди на шоуто се концентрират върху младата кралица Елизабет, изиграна от Клеър Фой (която даже печели премия „ Еми “ за ролята), а последвалите сезони изместват вниманието към принцеса Даяна (в ролята Ема Корин).

Шести сезон на поредицата ще наблюдава събитията от 90-те години на ХХ век и ранните 2000, измежду които трагичната гибел на Даяна. Мнозина спекулират по отношение на това по какъв начин „ The Crown “ ще показа случаят, който и до ден сегашен буди тайни теории за съзнателно нахлуване по отношение на принцесата. Друг главен фокус на новите епизоди ще е животът на принц Уилям и срещата му с Кейт Мидълтън в Университетът на Сейнт Андрюс през 2001, когато и двамата са на 19. 

Актьорите, определени да изиграят дуото – Ед МакВей и Мег Белами, ще създадат своя ТВ дебют в шоуто. Това, което ние се чудим, е: дали към този момент са се срещнали с същинските Уилям и Кейт?

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР