В последно време Гуинет Полтроу сериозно се преориентира и от

...
В последно време Гуинет Полтроу сериозно се преориентира и от
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу само по дънки

В последно време Гуинет Полтроу съществено се преориентира и от актриса стана бизнесдама. Не знае по кое време и дали в миналото още веднъж ще я забележим на огромен екран, само че пък постоянно намира с какво да ни изненада и да накара всички да приказват за нея.
 Гуинет Полтроу, Крис Мартин, Епъл Мартин и фотографията от дипломирането на дъщерята на актрисата
Голямата горделивост на Гуинет Полтроу

И едно особено фамилно събитие

В момента напъните на Полтроу са ориентирани най-много към нейната уелнес и начин на живот марка Goop , която сътвори още през 2008 година, само че множеството от нас научиха за нея преди към година около свещите с мирис на вагина и оргазъм и " вибраторът на нашите фантазии ", както самата актриса нееднократно го представяше.

По всичко проличава, че няма различен, който да популяризира и продава продуктите на Гуинет Полтроу по-добре от нея самата. В поддръжка на думите ни, несъмнено, е и една от последните фотоси, които се появи на формалната страница на Goop в Instagram.

На нея виждаме актрисата, облечена в дънки с необятни крачили вид чарлстон на личната си марка. Интересно да се означи обаче е, че Гуинет е единствено по дънки и нищо друго . И макар че е снимана в тил, провокира вълна от позитивни мнения и реакции.
 Брад Пит, Гуинет Полтроу и страхотните връзки, които имат макар раздялата си
Обичат ли се още Брат Пит и Гуинет Полтроу

Какво изпитват някогашните след толкоз години

Някои от почитателите ѝ означиха, че има ужасно дупе, което наподобява удивително добре в този модел дънки. Други пък не пропуснаха да попитат дали има опция за 360 градусова визия, " с цел да добият визия по какъв начин наподобяват дънките начело ", с което очевидно се пошегуваха, че имат предпочитание да видят гърдите на актрисата.

Не крием, че Гуинет Полтроу ни е фаворитка - усмивката ѝ, хуморът ѝ, гафовете ѝ, способността ѝ да се схваща с някогашните - още се чудим по какъв начин го прави.

И да не забравяме - разкрепостеността ѝ - какъв брой са тези, които приказват умерено за вагината си или пък се снимат голи за рождения си ден, както тя го прави.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР