В последния работен ден на седмицата - промени по пътищата

...
В последния работен ден на седмицата - промени по пътищата
Коментари Харесай

Промени по пътищата за облекчаване на трафика

В последния работен ден на седмицата - промени по пътищата за облекчение на трафика. Днес и в неделя пътната полиция лимитира придвижването на тежкотоварните камиони по автомагистралите.

Днес от 14 ч. до 20 ч. , а в петък от 9 ч. до 12 ч. , и на 26 май - неделя - от 12 ч. до 20 ч. , се стопира придвижването на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища.

За облекчение на трафика и повишение сигурността на придвижване в секторите с ремонт на автомагистралите „ Тракия “ и „ Хемус “ ще има две ленти за Бургас или Варна и една за София.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ приканва водачите да карат рационално и със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не употребяват спешните ленти.

Карта с краткотрайната организация на придвижването на МПС над 12 т по секторите от републиканската пътна мрежа в почивните дни към 24 май може да видите ТУК.

Може да се получи информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението на републиканските пътища.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР