В последния лайф на Като две капки вода гласовитата Християна

...
В последния лайф на Като две капки вода гласовитата Християна
Коментари Харесай

Стана ясен кандидат таткото до Християна Лоизу

В последния лайф на " Като две капки вода " гласовитата Християна Лоизу хвърли бомбата с огромната вест, че е в очакване на първото си бебе. Певицата е в петия месец, а вестта изненада всички, защото до момента тя не е показвала мъжа до себе си и въобще не беше загатвала, че е във връзка.

Близки до нея обаче разкриха, че избраникът й е млад и упорит мъж, който няма нищо общо с креативната сфера, а има сполучлив бизнес.

Двамата били дружно относително неотдавна, само че възприятията били мощни и Християна заченала много бързо, написа " За дамата ". 

Освен това, стана ясно, че Лоизу е и сгодена. Певицата сподели годежен пръстен с дребен елмаз малко след осъществяването в " Капките “, а кой е късметлията остава мистерия. Новината за бебе бе същинска изненада за почитателите й, защото от много време не е демонстрирала близки връзки с никого.

Последната връзка на Християна бе със звездния кореспондент Борислав Борисов. С Боби Стар даже бяха сгодени, само че преди две години ненадейно се разделиха. Според осведомени Боби към момента имал усеща към Лоизу и след разкритието й в ефир, репортерът не остана без коментар.

Минути след лайфа той написа в Instagram профила си: " Каквото от теб – такова от мен. Сърди се на себе си, в случай че нещо… “. А след това добави: " Една жена не знае какво й липсва, до момента в който приятелката й не й се похвали “.

Много долна постъпка на Боби, срамотия! Не стига, че единствено с тъпи силиконки и бръмчалки " работи ", а в този момент си демонстрира и злобата към единственото смислено момиче в живота си. Мишок! ", разясняват консуматори в нета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР