В последния ден от годината – 31 декември, според народните

...
В последния ден от годината – 31 декември, според народните
Коментари Харесай

Вреди или носи късмет почистването на къщата на 31 декември

В последния ден от годината – 31 декември, съгласно националните вярвания, не могат да се вършат доста неща: да се дава назаем, да се изхвърля отпадък и даже да се чисти

 31 декември

В навечерието на Нова година даже тези, които нормално не имат вяра доста в поличбите, вземат решение за всеки случай да създадат всичко, с цел да не „ изплашат шанса “. Ето за какво, колкото повече наближава празника, най-популярните търсения в интернет са „ какво да сготвя “ и „ какво не би трябвало да има на новогодишната софра “.

Тигърът отстъпва място на Черния воден заек, по тази причина няма да е чудно в случай че доста хора по света седнат на масите, облечени в тъмни облекла и ръфащи моркови за шанс. Разбира се, има логичност в това, само че по отношението на почистването има една въпросителна – за какво не може да се почиства къщата на 31 декември? Обърнахме се към специалист за обяснение.

Възможно ли е да хванем кофата и парцала и да се отдадем на едно относително съществено разчистване на 31 декември?

„ Кой сподели, че не може? Какво има на този ден? Слънцестоене, пълнолуние, новолуние или друго астрономическо събитие, което въздейства върху енергетиката на хората?Голям църковен празник или някакво доста съществено национално вярване не разрешава да се чисти къщата на 31-ви декември?

Често можете да намерите други препоръки в Мрежата: че просто би трябвало да поставите нещата в ред, да изхвърлите ненужните неща, да си купите нещо ново, с цел да отпразнувате Нова година уместно, да се сбогувате със остарелия живот. В последна сметка следва Нова година, което значи, че ще чакаме оригиналност и нещо по-различно от това, което към този момент сме претърпели “, споделя езотерикът и парапсихолог Денис Широков.

От езотерична и енергийна позиция 31 декември е безпристрастен ден и не задължава индивида с нищо

Затова можете умерено да отхвърлите суеверията и да пандизите очите си за всевъзможни космополитен знаци – този ден би трябвало да бъде прекаран по ваше предпочитание.

И в случай че някой изпитва неистово предпочитание да включи прахосмукачката и пералнята на 31 декември, тогава няма нищо неоправдателно в това, без значение какво споделят суеверията, че почистването сякаш в последния ден на годината може да „ измие шанса от къщата “.

„ От моя позиция в този ден би трябвало да изхвърлите всичко отрицателно, което сте натрупали през годината, а не да го довлачите в Новата. И като споделям отрицателно, имам поради мисли, каузи, дейности и положение на мозъка “, заключи специалистът.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР