В последния ден на август тази година Ути Бъчваров стана

...
В последния ден на август тази година Ути Бъчваров стана
Коментари Харесай

Това Се Крие Със Зъби И Нокти! Лъсна Истината За Близнаците На Ути Бъчваров! Ето Защо Ги Пази В Пълна Тайна!

В последния ден на август тази година Ути Бъчваров стана татко на близначки. Кулинарят съумя да изненада всички със своето мъжество. Все отново, на 47 години занапред да сменяш пелени, и то на две бебета, си е цяло мъжество. А дребните Далия и Ружа към този момент са на три месеца и по този начин и не са показвани публично от известния си татко.

Както традицията повелява, известните персони, когато станат родители, снимат фотосесии със своите наследници и ги продават за крупни суми. Или пък сами вземат решение да разгласяват техни фотоси в обществените мрежи. Е, единствените фрагменти на близначките на Ути Бъчваров са тези от кръщенето им.

Бебетата бяха отдадени в Христовата религия на много невръстна възраст. Повечето родители изчакват децата им да станат на най-малко годинка, с цел да ги кръстят. Но очевидно готвачът е прекомерно религиозен и едвам устоя да станат на месец, с цел да ги направи пълноправни миряни.

А преди дни, в последното си изявление, Ути Бъчваров още веднъж бе безапелационен, че в скоро време няма да покаже публично Далия и Руж. Пошегува се също по този начин, че желае малко да поотраснат. А с цел да стане това по-бързо, ги захранвал с неговите вкусни манджички, написа hotnews.bg.

Разбира се, това е в кръга на шегата. Бебета на три месеца няма по какъв начин да ядат нещо друго от мляко. А до момента в който майка им поставя по-голямата част от грижите за тях, Ути Бъчваров продължава да се развива в професионално отношение. Преди дни той показа новата си кулинарна книга.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР