“В последните няколко дни, седмица, опит от ДПС и ГЕРБ

...
“В последните няколко дни, седмица, опит от ДПС и ГЕРБ
Коментари Харесай

Рашков: ГЕРБ и ДПС саботират комисията за Нотариуса, може би от нещо се страхуват

“В последните няколко дни, седмица, опит от Движение за права и свободи и ГЕРБ да саботират комисията за Нотариуса. Причините са ясни. Те се дължат на това, че се събраха много обстоятелства и условия ”. Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Бойко Рашков в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Според него обстоятелствата насочват към по-високи равнища. “Връзката сред Нотариуса и негов сподвижник Еврото все по-ярко се демонстрира. Ето за какво, отсъствието на ГЕРБ и Движение за права и свободи през вчерашния ден, водят до този извод. Страхуват се от крайния резултат, до който може да стигне комисията ”, счита Рашков, след което изясни, че има още поръчки за жители, които да се изслушат в комисията и разяснява, че политическа помощ към активността на Божанов и Пепи еврото е доста евентуална.

“Нотариуса и Еврото не са могли да осъществят активността си без помощ, в това число политическа такава. Имам учредения, че такива връзки сред Нотариуса и Еврото са били по отношение на високо политически лица. Получавали са информация против кого се водят досъдебни производства. Това нещо им е разрешавало да развиват изнудваческа активност ”, акцентира Бойко Рашков.

Той разясни, че Делян Пеевски е бил в следствения отдел, а там е работил и Еврото, и други известни лица. “Има изявление на Пеевски, което е характеризирало опциите на Еврото ”, добави депутатът от ПП-ДБ.

Според него Еврото и “Нотариуса ” са имали връзки с изпълнителната власт освен в кабинет на Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР