В последните месеци свикнахме футболните мачове да се отлагат заради

...
В последните месеци свикнахме футболните мачове да се отлагат заради
Коментари Харесай

"Атлетико" - "Атлетик" няма да се играе заради снега

В последните месеци свикнахме футболните мачове да се отсрочват поради инфектирани с COVID-19 играчи. Ситуацията преди конфликта сред " Атлетико " Мадрид и " Атлетик " Билбао е друга.

Срещата от Примера дивисион трябваше да се изиграе през днешния ден (9 януари), само че това няма по какъв начин да се случи. А провинен е... снегът!

Aplazado el Atlético de Madrid debido al temporal.

— Atlético de Madrid (@Atleti)

От няколко дни в Испания бушува бурята " Филомена ". Тя носи със себе си тежки снеговалежи и ниски температури. Градусите падат до -35 по Целзий в някои региони. Освен това вятърът е извънредно мощен. Така че не е изненада, че отборът на " Атлетик " Билбао не съумя да се добере до столицата.

Снимка: Reuters

Мачът трябваше да се играе в 17:15 ч. през днешния ден, а гостите се пробваха да излетят още през вчерашния ден (8 януари). Въпреки че самолетът им напусна Билбао, той не съумя да кацне в Мадрид поради заледените писти.

Това принуди " Атлетик " да се върне назад у дома, а от Ла Лига обявиха, че мач няма да има.

Снимка: Reuters

Под въпрос до през вчерашния ден беше и срещата сред " Реал " Мадрид и " Осасуна ". След 3-часово закъснение " белите " съумяха да излетят. За момента не се планува и този мач да бъде насрочван за нова дата.

Лошите атмосферни условия може да повлияят и на мачовете от шампионата за Суперкупата на Испания. Полуфиналите ще се проведат на 13 януари ( " Реал " Сосиедад - " Барселона " ) и 14 януари ( " Реал " Мадрид - " Атлетик " Билбао). Финалът е на 17 януари. Всички мачове може да гледате директно по bTV Action.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР