В последните месеци се изгради нещо уникално за родните стандарти

...
В последните месеци се изгради нещо уникално за родните стандарти
Коментари Харесай

Първото събитие на MAX FIGHT SELECTION вече е факт

В последните месеци се построи нещо неповторимо за родните стандарти - спортна зала за бойни спортове без аналог, освен в България, но и на Балканите

Първото събитие от кръговете MAX FIGHT SELECTION ще се организира в неделя в зала Lonsdale & MAX FIGHT Selection Center в София, оповестяват уредниците. Входът за събитието ще е свободен. В последните месеци се построи нещо неповторимо за родните стандарти - спортна зала за бойни спортове без аналог, освен в България, но и на Балканите.

Програмата SELECTION ще даде оттук насетне поле за изява и опция за развиване на млади гении с съоръжение, осветяване и атмосфера, като това от първокласните събития MAX FIGHT Championship. 

" През 2024-а година ще се организират регулярно събития, които ще имат професионален темперамент. Те ще бъдат сходни на предварителните срещи в нашата верига, като в последна сметка спечелилите ще намират място в борба от главната карта на MAX FIGHT. Така ще можем да открием идващия Росен Димитров, идващия Багата и да създадем допустимо даването на поле за изява на младите, перспективни български състезатели ", сподели пред Флагман.бг президентът на MAX FIGHT Любен Джубрилов, който е в основата на построяването на спортния камп.

Залата бе уместно оценена и от 18-ият в света боксьор в междинна категория - Анауел Нгамисенг, който преди дни бе поканен в България, с цел да бъде спаринг сътрудник на новата звезда в бойните спортове - Боби Велев-Рой.

" Залата е невероятна! Не се колебайте, когато сте в България, да я посетите и да упражнявате тук на драго сърце, както го върша аз. Очаквам с неспокойствие идващото ни занятие и се веселя, че мога да го проведа навръх това място! ", сподели тогава Нгамисенг.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР