В последните месеци очакваме не само на нова музика от

...
В последните месеци очакваме не само на нова музика от
Коментари Харесай

Адел и новата й визия

В последните месеци чакаме освен на нова музика от Адел , само че и на нейни нови фотоси. Тя обаче прекомерно рядко задоволява любознанието ни по какъв начин наподобява след трансформацията, която продължава и до през днешния ден.

Последният кадър на изпълнителката е единствено от преди ден и към този момент има близо четири милиона лайкове в Instagram. На него тя театралничи пред тв приемник, на който се излъчва Black Is King - най-новият и друг план на Бионсе, в който взима присъединяване и щерка й Блу Айви.

" Благодаря ти, Кралице, че постоянно ни караш да се усещаме толкоз обичани посредством изкуството, което правиш " , написа Адел към фотографията.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Adele (@adele) на Авг 1, 2020 в 11:09 PDT

Това, че Адел е почитател на Бионсе, изобщо не ни изненадва. Тя нееднократно е заявявала, че цени високо музиката, която колежката й прави, и постоянно се въодушевява от нея.

Но пък фотографията е първата, в която изпълнителката на " Hello " демонстрира новата смяна във визията си - къдравата коса , с която явно се харесва. Честно казано, ние май я избираме с правата.
 Принц Хари, Адел и тайното им другарство
Тайните занимания на принц Хари и Адел

И какво мисли Меган по въпроса

В мненията под фотографията мненията са разграничени на два полюса - едните означават фрапантното намаляване на Адел и даже настояват, че наподобява болна. Другите подчертават върху това, че в този момент наподобява по-щастлива от всеки път и това в действителност има най-голямо значение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР