В последните месеци няма резултати от борбата в корупцията. От

...
В последните месеци няма резултати от борбата в корупцията. От
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: При Рашков няма реформа и осъдителни присъди

" В последните месеци няма резултати от битката в корупцията. От акциите на Рашков няма произлезли неоправдателни присъди. Той не съумя да направи никаква промяна в Министерство на вътрешните работи ".

Това съобщи водачът на " Републиканци за България " Цветан Цветанов за " Офанзива " по Нова нюз.

Мнението му е, че при смяна в позицията на Има Такъв Народ може да има поддръжка в зала. " Ако всяко съвещание стартира с провал, ще бъде една мъка. Продуктивността на Народното събрание ще бъде нулева. При тежка политическа борба намирането на болшинство остава проблем. Коалицията бе основана на безпринципна основа, няма идеология, няма управническа промяна, нито секторни политики ", разяснява политикът.

По думите му би трябвало да се търсят тематики, които да сплотяват депутатите по значими цели за страната. " Ако имахме нужната газова съгласуваност, нямаше да сме подвластни от договарянията на " Газпром ". За 12 години Комотини-Стара Загора не беше построена. Не считам, че би трябвало да бъдат продължени договарянията с " Газпром ", безапелационен бе той.

Според него има недоумение и борба и по въпроса с районен съд Македония. " Днес за първи път министър председателят Петков и външният министър Генчовска участват на срещата с Шолц. Това е добър знак и приказва за единна позиция ", счита той. И добавя, че би трябвало да се търси обвързано с осъществяване на рамката съглашение сред България и РСМ.

" Не считам, че Петков ще вземе еднолично решение за РСМ. Той ще внесе дебата в Народното събрание ", предвижда Цветанов. И посочи, че има няколко значими неща, които да бъдат решени от Народно събрание, като актуализацията на бюджета. " Смятам, че Има Такъв Народ ще поддържат бюджета, другояче ще е мъчно да се откри болшинство ", означи той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР