В последните месеци Кание Уест и Бианка Ченсори са една

...
В последните месеци Кание Уест и Бианка Ченсори са една
Коментари Харесай

Бианка е обсебена от Кание - какво мислят родителите й за връзката им

В последните месеци Кание Уест и Бианка Ченсори са една от най-коментираните всемирски двойки. Но не тъй като всички са впечатлени какъв брой влюбени и щастливи са двамата, а по малко по-различни аргументи.
 Кание Уест и Бианка Ченсори скандализираха всички за следващ път
Вулгарните фотоси на брачната половинка на Кание Уест доближават нови висоти

Лудост или просто изкуство, се чудят почитателите на рапъра

Рапърът съумя да трансформира за малко време новата си брачна половинка в копие на някогашната си Ким Кардашиян. А по-късно стартира да я демонстрира на всички в нищожно облекло и неприлични пози, което мнозина одобряват за същинско оскърбление. И то не стопира. Както ние не стопираме да се чудим дали Бианка го прави непринудено или с цел да задоволи фантазиите на Йе.

Със сигурност същите въпроси си задават и нейните родители - Александра и Лео. Според информация в Daily Mail, те са мощно обезпокоени за щерка си и считат, че Кание я управлява напълно, изключително след последните й фотоси, на които е чисто гола и наметната единствено с транспарантен дъждобран.

YE et sa femme Bianca Censori
— First Mag+ (@FirstMagLeVrai)
Тази нейна поява може да се дефинира не само като пошла, само че и в цялостен прорез със законите в Калифорния, които не разрешават сходна разголеност на обществени места. А фамилията и приятелите на не крият, че към този момент даже им е мъчно да я разпознават - тя просто не наподобява на себе си и няма нищо общо с предходната персона, която е била. И са уверени, че не би излязла в сходен тип, в случай че някой не я накара да го направи.

На тях не им харесва и това, че тя дава неприятен образец на всички с държанието и облеклото си. Но наподобява няма какво да направят на този стадий, тъй като Кание тотално е превзел живота й. А ситуацията става все по-зле и не знаем какво още можем да чакаме от ексцентричната двойка.

Bianca Censori wears barely-there bodysuit at Kanye West’s Super Bowl 2024 party
— Page Six (@PageSix)
Наскоро се заприказва и че Уест си позволява да издава доста повече заповеди на брачната половинка си, с изключение на тези, свързани с това какво да облича. Като например я кара да яде съответни храни или й не разрешава да приказва с дни. Които за някои си е чисто иго.
 Кание Уест с поредна възбрана към Бианка Ченсори
Какво още не разрешава Кание Уест на Бианка Ченсори

Все повече хора обезпокоени за връзките им

Още незабавно, откакто стана ясно, че Кание и Бианка Ченсори са сключили брак едвам месец след развода му с Ким Кардашиян, нейните родители оповестиха обществено, че не утвърждават тази връзка и считат, че щерка им ще се трансформира в изкупителна жертва. Е, година и повече по-късно притесненията им не престават да се удостоверяват.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР