В последните месеци Джони Деп е буквално неузнаваем. Отдавна не

...
В последните месеци Джони Деп е буквално неузнаваем. Отдавна не
Коментари Харесай

Какво се случва с Джони Деп

В последните месеци Джони Деп е безусловно неразпознаваем. Отдавна не сме виждали артиста на аления килим на някое блестящо събитие, само че всяка една негова нова фотография провокира вълна от мнения. А повода за тях е фрапантното намаляване и новата прическа, която до неотдавна бе нула номер.

 Снимка 362275

Разбира се, първите спекулации насочиха вниманието ни към опцията Джони Деп да се е отдал на алкохол и опиати и напълно да е занемарил здравето си. А по-лошият сюжет му приписа страховити болести. Но, все пак, артистът не спря да се усмихва и не дава тип на тежко болен.

Публикация, споделена от Fugly Los Angeles®OfficialPage (@fuglylosangeles) на Юни 15, 2018 в 12:33 PDT

Звездата от " Карибски пирати " обиколи няколко европейски страни дружно с групата The Hollywood Vampires. А до неотдавна бе ангажиран и със фотосите на нов филм . Именно за ролята в него се постанова през днешния ден да наподобява по този начин.

 Актьори, които надебеляха поради роля
Актьори, които надебеляха поради роля

Изкуството желае жертви

Джони Деп показа, че фрапантното намаляване е изцяло планувано и целеустремено, предава Daily Mail. Причината е, че ще го забележим на огромния екран като мъж, болен от рак , в продукцията Richard Says Goodbye.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР