В последните месеци България е в безвремие и в безпътица

...
В последните месеци България е в безвремие и в безпътица
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ако парламентът не е готов за кабинет на малцинството, връщаме мандата

" В последните месеци България е в безвремие и в обърканост и взехме решение, че някой би трябвало да спре това. С Демократична България не ни беше боязън да управляваме в най-тежката зима и да покажем, че сме подготвени с държавно управление на малцинството. Даваме опция на останалите партии. Ако кажат, че приоритет е Изборният кодекс, значи, че желаят избори. Искаме да забележим дали останалите са подготвени да лимитират правата на основния прокурор. При втория мандат ще предложим кабинет ". Това съобщи пред Българска национална телевизия съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. 

" Ние сме доста предвидима партия. За два месеца, което не е малко време, избрахме ръководител на Народно събрание с спорна известност. Занимаваме се с нелепости. С " Джемкорп " имаше меморандум, само че беше преустановен. В студио показахме, че има два подписа ", сподели още Петков във връзка обвиняванията от ГЕРБ, че сделката с компанията не е прекъсната. 

" Готови сме да отворим всички кодове и да се наблюдава по какъв начин се носят флашките, само че дано да не връщаме старите практики с чувалите. Ние желаеме да създадем държавно управление на малцинството и не ни интересува кой ще ни поддържа в Народното събрание. Ако Народното събрание не е готово за кабинет на малцинството, ще върнем мандата. Не е обикновено 50 дни страната ни да е в безтегловност и да не се дава мандат ", разяснява някогашният министър председател. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР