В последните години Риана сякаш остави музикалната кариера на заден

...
В последните години Риана сякаш остави музикалната кариера на заден
Коментари Харесай

Как ни предизвиква Риана

В последните години Риана като че ли остави музикалната кариера на назад във времето и насочи всички старания и средства към бизнеса, който развива повече от сполучливо. Тя има лична линия долни дрехи, което промотора сама с провокативни фотосесии. Но по-голям интерес като че ли провокира козметичният й бранд Fenty Beauty , който непрекъснато се уголемява с нови и нови артикули.

Както споделят хората, до един миг работиш за името си, по-късно то работи за теб. Е, в този момент Риана схваща на процедура какво значи това. Името й на етикети и опаковки натрупа милиони долари облага. И е изцяло разумно изпълнителката да предприеме и идващ ход, с който да разшири империята си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Май 20, 2019 в 6:00 PDT

Съвсем скоро певицата от Барбадос ще пусне на пазара и своя марка облекла. Тя още веднъж носи името Fenty, което в действителност е нейното фамилно. Проектът е взаимно с френския конгломерат LVMH, който сплотява редица първокласни марки, като Louis Vuitton, Givenchy, Guerlain и други.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Май 21, 2019 в 12:57 PDT

С две думи - Риана има сериозен тил. А забавното в тази ситуация е, че тя ще стане първата цветнокожа жена, отговаряща за първокласна фешън къща в Столицата на модата . Певицата към този момент има насъбран опит като криейтив шеф на женските сбирки на Puma.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Май 20, 2019 в 6:01 PDT

А в този момент тя получава опцията да развихри въображението си и да стъпи на международната фешън сцена с модели, за които сигурно ще се приказва дълго. Дрехите имат за съществена цел да покажат другите лица на модерната жена. Брандът Fenty ще създава и обувки, чанти и слънчеви очила, с които да се сътвори цялостна визия.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Май 20, 2019 в 6:01 PDT

Риана дефинира стилния си бранд Fenty като " началото на нов свят " и разяснява, че в него е вложила своето ДНК. Корсетите, ясно структурираните силуети и краката на показ са едни от акцентите в сбирката. Задължителните ексцентрични комбинации , като спортни панталони и перли също ще се трансфорат в запазена марка на марката, написа The New York Times.

Платовете са първокласни (като японски деним), а кройките са тъкмо такива, каквито певицата си е поискала. Защото тя е муза на самата себе си. И се провокира да потвърди, че известните персони имат място в света на първокласната мода, макар че мнозина до момента съумяха единствено да се провалят.
 Риана, Savage X Fenty и какъв брой секси е изпълнителката по долни дрехи
Колко секси е Риана по долни дрехи

Имаме нови модели на Savage X Fenty

За да не последва техния път, Риана основава марката Fenty като нетрадиционен - без фешън ревюта и най-много с онлайн продажби . Моделите от първата й сбирка ще бъдат показани за първи път в pop-up бутик в Париж на 24 май, а пет дни по-късно ще са налични и в интернет.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР