В последните години наблюдаваме своеобразен ренесанс на уестърн филмите, а

...
В последните години наблюдаваме своеобразен ренесанс на уестърн филмите, а
Коментари Харесай

Джилиан Андерсън се озовава в Дивия Запад

В последните години следим самобитен подем на уестърн филмите, а това евентуално се дължи на невероятния триумф, който пожъна Yellowstone на. Той даже съумя да притегли Харисън Форд за самобитната предистория, който пък повлече крайник на други огромни холивудски имена да се извърнат към уестърна.
 Yellowstone, Кевин Костнър, 1883 и какво да чакаме от двата сериала на Тайлър Шеридън
Кевин Костнър и предисторията на модерния уестърн Yellowstone

Първи филмов откъс на 1883

Сред тях се оказват Джилиан Андерсън и Лена Хеди. Двете са измежду доказаните актриси в The Abandons - уестърн сериал на Netflix, зад който стои Курт Сътър. Познаваме Сътър като занаятчия на жанровите поредици - той е основател на " Синовете на анархията " и " Маите, Южна Калифорния " (вторият е разполагаем за стриймване в Max).

Ето и малко повече детайлности за The Abandons. Действието се развива в средата на XIX век в Орегон, където разнородна група хора се пробват да изградят живота си, до момента в който корупцията и жаждата за земя не се намесват в бъдещето им.
 Лена Хеди

Лена Хеди

е в ролята на Констанс ван Нес - вдовица, наследила минната империя на брачна половинка си и съумяла да удвои благосъстоянието му. Въпреки предразсъдъците към дамите, тя съумява с сексапил, разум и пари да си обезпечи и политическа поддръжка, пишат Variety.
 Sex Education се завръща с финален сезон в Netflix
Краят на секс образованието идва през септември

Тийзър и премиерна дата на четвърти сезон на Sex Education

Каква ще е ролята на Хеди за момента не е конкретизирано, както и по кое време тъкмо да чакаме излизането на The Abandons. Затова пък знаем, че различен сериал с присъединяване на Джилиан Андерсън ще излъчи последният си сезон тази есен - Sex Education ще може да гледаме по Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР