В последните години Чарли Шийн претърпя пълна промяна и гледа

...
В последните години Чарли Шийн претърпя пълна промяна и гледа
Коментари Харесай

Когато съседката се опита да удуши Чарли Шийн

В последните години Чарли Шийн претърпя цялостна смяна и гледа да не се забърква в неприятности. Но от време на време неприятностите сами те намират. И тъкмо по този начин се оказва при тази преживелица от 20 декември.
 Джон Крайър за Чарли Шийн и евенуалното му завръщане в “Двама мъже и половина ”
Ще забележим ли още веднъж Чарли Шийн като чичо Чарли в " Двама мъже и половина "

И в какви връзки са в този момент Джон Крайър и Чарли Шийн

Тогава артистът обитава в необятен апартамент чартърен в безценен квартал на Малибу. Но наподобява и там не може да се усеща сигурен за живота, тъй като става жертва на нахлуване от остана на неговата съседка Електра Шрок - разведена русокоска, последователка на будизма. 

По думите на Шийн, тя се е пробвала да го удуши, по тази причина и е била официално упрекната в " незаконно нахлуване със мощ, което може да аргументи тежка телесна щета ". Първоначалното обвиняване за " нахлуване със смъртоносно оръжие със мощ " беше оттеглено, а Шрок не стопира да твърди пред управляващите, че е почтена.

Нейни близки пък обявиха пред медиите, че тя е толкоз добра душа, че и муха не може да убие. Затова считат, че обвиняванията против нея са скалъпени и погрешни.

Charlie Sheen's BUDDHIST neighbor Electra Shrock, 47, pleads not guilty to strangling actor at his Malibu apartment: Two and a Half Men star, 58, is 'quite fearful' after tussle ruptured stitches on his body
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Засега обвинената не е чула окончателната си присъда и остава в ареста, тъй като обявената сума за гаранцията й е цели 75 хиляди долара. Освен това й бе издадена ограничителна заповед да не доближава до звездата от " Двама мъже и половина ". Тя има две предходни прегрешения, записани в досието й, едно от които е още веднъж за нахлуване.

Чарли Шийн признава, че се усеща доста уплашен и обезпокоен след случката. Той е прегледан от лекари и не са открити никакви контузии в резултат на нападението. Има единствено няколко предходни шева, един от които се е отворил заради физическия конфликт, предава Daily Mail.
 Чарли Шийн искрено за бащинството на 14-годишните си близнаци
Какъв татко е Чарли Шийн

Актьорът се грижи самичък за 14-годишните си близнаци

Според прокурора по делото, обвинената е сграбчила артиста в региона на врата, само че той очевидно е съумял да й противодейства бързо и дейно. Следващото съвещание е на осми януари, когато евентуално ще стане ясна и окончателната присъда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР