В последните години Ася Капчикова умишлено страни от публичното пространство,

...
В последните години Ася Капчикова умишлено страни от публичното пространство,
Коментари Харесай

Ето го мъжа на Ася Капчикова

В последните години Ася Капчикова съзнателно страни от общественото пространство, избира да си гледа децата и фамилията, и по-рядко да е под светлините на прожекторите.

До момента не е разкривала и съвсем нищо за мъжа до себе си, на който роди три деца, а за него се знае само, че е предприемач, който разполага със солидни финансови благоприятни условия.

Тези дни обаче, тайната падна и стана ясно кой е индивидът, който промени дотам някогашната еротична моделка. Става дума за предприемача Ивайло Христов, който преди време въртеше ресторант в столичен хотел, благосъстоятелност на фамилия Арабаджиеви, написа " Уикенд ".

До момента не се знаеше съвсем нищо за половинката на Капчикова, като тиражираните клюки бяха какви ли не, в това число, че той е богат, само че доста по-стар от нея. Е, от фрагментите, публикувани неотдавна от изданието, е видно, че предприемачът е по-голям, само че не и чак толкоз остарял, колкото бе изкарван месеци наред в изявления. 

Христов бил минал 50-те, а Капчикова е на 32 и все пак визията на бащата на децата й е много добра, като явно той поставя доста усърдие, с цел да хваща окото още. Тялото му е обсипано с татуси, както е видно и от един от фрагментите, а на едната му китка е изрисуван пантаграм. На същата ръка е изписано и цифрата на дявола – 666, което обаче би могло да се трансформира в 999, в случай че се гледа от противоположната страна.

Засега в обществените мрежи Христов е разгласил само своя фотография в тил – по какъв начин носи две бебешки кошчета - от 2020-та година, когато се родиха и близнаците Ивиан и Ианик.

" Не отглеждаш герои, отглеждаш синове. И в случай че се отнасяш с тях като със синове, те ще се окажат герои, даже в случай че това е единствено в личните ви очи ", гласи дословния превод на това, което пише в коментар на британски към кадрите бизнесменът.
Припомняме, че в края на 2021-а се роди и трето момче в семейството – Ириан.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР