В последните години акцентът в живота на Серина Уилямс трайно

...
В последните години акцентът в живота на Серина Уилямс трайно
Коментари Харесай

Снимката по бански, която не очаквахме от Серина Уилямс

В последните години акцентът в живота на Серина Уилямс трайно се измести от кариерата към фамилията. 42-годишната тенисистка е щастливо омъжена и майка на две девойки, второто от които роди единствено преди два месеца. Това обаче не й пречи към този момент да се върне към тренировките, с цел да може скоро да се усещам още веднъж добре в кожата си.
 Серина Уилямс и Алексис Оханян споделиха щастлива вест
Серина Уилямс го направи още веднъж

Тенисистката и половинката ѝ имат мотив за празник

Наскоро Уилямс показа фотография от персоналния си фитнес, на която виждаме, че компания й прави по-голямата й щерка Олимпия. А от описанието разбираме, че спортистката си е сложила за цел още веднъж да стегне коремните си мускули след двете раждания.

Дали за лична мотивация или по някаква друга причина, Серина разгласява като стори в профила си в Instagram и своя остаряла фотография по бански и означи, че тя е от едно " доста по-различно време " от нейния живот - евентуално преди 15-20 години.
 Снимка 637385

Е, да, тенис звездата сигурно в този момент не наподобява по този метод, само че пък има привилегията да е майка. А и сме сигурни, че брачният партньор й Алексис Оханян си я обича и такава.
 Серина Уилямс, Gatorade, съветът против дехидратиране и трикът, за който почитателите ѝ са признателни
Серина Уилямс накара всички да ѝ благодарят

Съвет две в едно

Спортният дух на Уилямс обаче няма да й даде мира, до момента в който не влезе още веднъж в най-хубавата допустима форма. А тогава може да се престраши да публикува и настояща фотография по бански.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР