В последните две седмици британското кралско семейство живее в сянката

...
В последните две седмици британското кралско семейство живее в сянката
Коментари Харесай

Кое от децата на Уилям и Кейт ще наследи съдбата на Хари

В последните две седмици английското кралско семейство живее в сянката на автобиографичната книга на принц Хари, която разкри както секрети от " кухнята " на кралския двор, по този начин и многото скрити спорове в него.
анкета
Какво мислите за автобиографичната книга Spare на принц Хари?
Пълни неистини, единствено търси популярност Да си гледа Меган и да си затваря устата Крайно време беше някой да натрие носа на английския кралски двор Не ме занимавайте с нелепости
Пълни неистини, единствено търси популярност

Да си гледа Меган и да си затваря устата

Крайно време беше някой да натрие носа на английския кралски двор

Не ме занимавайте с нелепости

Освен двете необятно рекламирани изявленията за CBS и ITV преди излизането й, принцът даде и редица изявленията след стартирането в продажба на Spare. Едно от тях е за английския вестник Telegraph, където се появява и следващото " скандално " самопризнание.

Хари споделя, че се тормози кой ще е идната " запаса ", като има поради децата на брат си. " Макар с Уилям да сме разговаряли за това един път или два пъти, и той да акцентира, че неговите деца не са моя грижа, аз въпреки всичко се усещам виновен за това, че някой от тримата, най-малко един, ще бъде като мен - запаса. А това е мъчително. "
 Снимка 602205

38-годишният херцог на Съсекс има поради наименованието на книгата си Spare (резерва от английски), което се отнася до изявлението на тогава към момента принц Чарлз, който благодари на принцеса Даяна, че му е осигурила един правоприемник и една запаса (the heir and the spare).
 Снимка 585291

Принц Уилям сега е престолонаследник за английския трон. Най-голямото му дете деветгодишният принц Джордж пък е идващият по ред за трона. Предполага се, че Хари има поради седемгодишната принцеса Шарлот или четиригодишния принц Луис като възможни " запаси ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР