В последните два месеца Mundfish ни затрупаха с геймплей и

...
В последните два месеца Mundfish ни затрупаха с геймплей и
Коментари Харесай

Ново видео към Atomic Heart

В последните два месеца Mundfish ни затрупаха с геймплей и информация, обвързвана с Atomic Heart и всичко забелязано до този миг оправдава изцяло упованията за играта. През тази седмица пристигна още едно видео към Atomic Heart. То беше показано на CES 2023, където играта беше част от специфичната презентация на Nvidia. Atomic Heart ще е една от идващите видеоигри, които ще употребяват технологията DLSS 3, което беше и акцент на новото видео. В него може да видите и непоказвани до момента фрагменти от Atomic Heart, свързани най-много със средата, само че също по този начин и нови врагове, които до този миг не бяхме виждали.

Atomic Heart беше обявена през 2018 година и е очевидно, че имаше сложен път дотук. През годините Mundfish не се показваха в общественото пространство с месеци наред и липсваше каквато и да е информация по отношение на напредъка на работата по нея. Днес Atomic Heart има дата на излизане, личен издател и сериозен сътрудник в лицето на Nvidia. Но през годините е имало значително проблеми. За това признава в изявление за Wccftech създателя на студиото Роберт Багратуни. От думите му излиза наяве, че нерядко визията и упоритостите на него и сътрудниците му не всеки път са се покривали с действителностите. Поради тази причина е трябвало и да се вършат не един и два компромиса. Като да вземем за пример отпадането на мултиплейър.

„ Още през цялото време искахме да създадем нещо неизмеримо, неповторима игра. Това се отнася, както до историята, по този начин и до структурата на играта, само че също и във връзка с механиките в нея. Нежеланите забавяния бих ги отдал на младостта, упоритостта, нововъведението и технологията. По време на работата ни се наложи да изоставим някои хрумвания, някои доста огромни хрумвания. Като мултиплейъра. Болезнено е да се постанова да правиш сходен жанр избори, само че това бяха верни решения “, изяснява Багратуни. „ Амбициите ни не постоянно подхождаха на действителността. Беше мъчно да го приемем, само че трябваше да се приспособяваме. Мисля си, че всяко студио минава през сходен развой най-малко един път в съществуването си.

Запитан по отношение на това доколко ще е изменена играта във финалния си тип спрямо първичната визия на Mundfish, Багратуни изяснява, че главната идея във връзка с метода на поднасяне на историята и комбат механиките не са променяни.

„ За тези, които се чудят за истинския дизайн на Atomic Heart би трябвало да кажа, че основата на играта е непроменена. Още от началото искахме да разкажем история, в която напредъка и технологията излизат от надзор и се получава този изумителен конфликт сред машината и човек. Другата непроменена част тук е имерсивността и комбат механиките. Фокусирахме се над това да изпипаме спомагателни стрелбата, да балансираме сюжетната линия и създадем едно общо неповторимо прекарване “, споделя Багратуни.

Той разкрива също, че след излизането на играта са планувани да бъдат показани четири DLC пакета. „ Те имат за цел да обогатят доста общото прекарване с нови територии, загадки, задачи, врагове, както и с нови персонажи истории. Планът ни е да разтеглим доста, както откритите територии, по този начин и да прибавим нови комплекси и лаборатории “, удостоверява Багратуни. Четирите спомагателни пакети ще са включени в Gold и Premium изданията на Atomic Heart. Играта излиза за сегашното и предходно конзолно потомство, както и за PC на 21-ви идващия месец.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР