В последните дни всички говорят за Деми Мур. Причината: автобиографичната

...
В последните дни всички говорят за Деми Мур. Причината: автобиографичната
Коментари Харесай

Деми Мур, Брус Уилис и още признания от книгата Inside Out

В последните дни всички приказват за Деми Мур. Причината: автобиографичната й книга Inside Out, която напълно умерено можем да определим като скандална. В нея актрисата споделя много интимни моменти от живота си и не пести самопризнания за мъжете в него.

Тези разкрития идват в медийното пространство на час по лъжичка, а в този момент акцентът е върху брака й с Брус Уилис. Двамата бяха семейство в интервала 1987-2000 година, а през днешния ден актрисата съживява своите най-ярки мемоари от това време.

Най-точната дума, с която Деми може да дефинира Брус, е могъщ. Според нея, той е желал тя да бъде единствено и само майка и стопанка и да прекарва дните си вкъщи. Искал е да прави и каквото той й каже. Държал се е като неин стопанин поради славата и парите, които има.

Връзката на актьорите се развива много бързо и единствено четири месеца след нейното начало Мур към този момент е бременна с първото им дете. И тогава Уилис е безапелационен, че нейното място към този момент не е в Холивуд, а у дома, пред печката. Неговото мнение е било, че бракът и родителството няма по какъв начин да вървят ръка за ръка с нейната кариера.

А в случай че връзката им тогава ни е изглеждала като по учебник, през днешния ден Деми ни разкрива, че всичко е било просто една илюзия, тъй като тя е таила в себе си дълбока контузия, която нито пари, нито триумф могат да излекуват, написа The Sun.

Когато възстановява формата си след първото раждане, Деми стартира да получава и оферти за функции. Именно тогава и усеща, че е моментът да повярва в себе си като актриса. Тя прави всичко допустимо да съвместява работа и фамилния живот, само че за Брус това не е решение.

Двамата съпрузи вземат решение да дадат финален късмет на брака си, като подписват съглашение никой да не отсъства за повече от две седмици от вкъщи. Но Мур го нарушава поради следващия си филм.

Втората и третата бременност на актрисата сякаш съумяват да позакрепят разтърсения брак на актьорското семейство, а Уилис поема огромна част от грижите за двете си деца по време на третата, сложна бременност на брачната половинка си.

С кино лентата " Стриптийз " от 1996 година Деми Мур става най-високоплатената актриса, а тази популярност съумява да довърши и дребното останало от брака й. Когато двамата с Брус се развеждат, тя въпреки всичко става домакинята, която той желае, и двамата са си доста по-близки, в сравнение с до момента в който са брачен партньор и брачна половинка. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР