В последните дни в световните медии Информациите заляха „червено-черните“ фенове

...
В последните дни в световните медии Информациите заляха „червено-черните“ фенове
Коментари Харесай

Цифрите в преговорите за Милан са повече от впечатляващи

В последните дни в международните медии Информациите заляха „ червено-черните “ почитатели и все още вероятността колосалната договорка да се случи, наподобява повече от добра.

Базираният в Близкия изток фонд води договаряния за 7-кратния европейски клубен първенец от 1 април, като цената, за която се приказва е към 1 милиард евро.

Според ANSA сега се прави надлежна инспекция, като се ревизират сметките и финансовите доклади на клуба от Милано. Естествено присъединяване имат и двете страни – актуалният притежател Елиът и кандидат-купувачът Инвесткорп.

Самият президент на възможните бъдещи притежатели насочи в Туитър поздравления към Милан "за завръщането на върха в италианското състезание " след успеха с 2:0 над Дженоа. В този смисъл ANSA заяви, че всяко затваряне на договорката „ не би трябвало да се случи преди края на шампионата”.

Congratulations to back on top of the italian league. Happy Easter to the club, it’s fans and everyone observing this occasion
— محمد محفوظ العارضي (@MMAlardhi)
Пет кръга преди края Милан е отпред на таблицата в Серия А и всяка странична информация може да разконцентрира футболистите на Стефано Пиоли.

“Гадзета дело Спорт “ добавя информацията на ANSA, заявявайки, че лятното меркато на "Дявола " може да бъде на стойност 300 млн евро, в случай че продажбата стане факт. Като към този момент са набелязани и съответни трансферни цели.

Sapete che su queste cose sono molto serio e non mi piace illudere.

Da domattina lèggerete “con la nuova proprietà 300 mln sul mercato ecc”

Vi dico che purtroppo sono solo titoli da giornale per attirare il lettore.

Questi temi verranno affrontati dopo il closing.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР