В последните дни сме свидетели на поредната клеветническа кампания от

...
В последните дни сме свидетели на поредната клеветническа кампания от
Коментари Харесай

Делян Пеевски попиля Асен Василев: Удари дъното! Обществото ще потърси сметка за стореното

В последните дни сме очевидци на следващата клеветническа акция от страна на олигархичния кръг „ Капитал “ и на неговите политически марионетки във властта, в която още веднъж се намесва моето име. Наясно съм, че те работят на правилото „ всеки ден по нещо за Пеевски “, без значение какъв брой обикновено скроена е лъжата, която ще тиражират. Това декларира депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски в позиция до медиите.

Ето какво още споделя Делян Пеевски:

„Твърденията обаче на министъра на финансите Асен Василев, направени в предаването „ На фокус “ по Нова ТВ, че бил получил информация на „ четири очи “ за напън от моя страна върху частна компания, изумяват със своето безсрамие и минават границите на нормалността. Изказана обществено от представител на висшата изпълнителна власт, тази операция безспорно удари дъното на деградацията във всевъзможен смисъл – и честен и политически.

Убеден съм, че сходно на всички предишни опити на кръга „ Капитал “ и неговите марионетки обществено да ме дискредитират и тази операция ще изтече в канала на мръсната вода, тъй като е плод само на болната фикция на хора, за които истината от дълго време няма никакво значение. Тези хора рано или късно ще проумеят, че няма да могат да се крият постоянно зад неистини и операции и ще пристигна време обществото да им потърси сметка за всичко сторено във щета на България. Тогава опитите им да прикриват политическото си изтощение и личните си престъпления с мантрата „ Пеевски “, няма да бъдат повече възможни“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР