В последните дни се разпространи жълтата новина, че Кремена Халваджиян

...
В последните дни се разпространи жълтата новина, че Кремена Халваджиян
Коментари Харесай

Кремена Халваджиян бременна? Маги отговори на спекулациите

В последните дни се популяризира жълтата вест, че Кремена Халваджиян била бременна на 51 години. Това обаче е надалеч от действителността, а по тематиката се изрече половинката на Кремена - Маги Халваджиян. 

" Лъжа е ", съобщи засегнат Магърдич Халваджиян пред " 24 часа ". " Нещо повече, неистина е всяко изречение в този материал. Нито Кремена е бременна, нито имам " Майбах ", нито Бебо и Алекс са женени, както написа ", продължи продуцентът.

Виж още:

Единственото правилно е, че двамата честваха преди дни перлена женитба - 30 години дружно. Бебо Халваджиян и Алекс са семейство, имат деца, само че в никакъв случай не са сключвали цивилен брак. Самата Кремена също разяснява " новината " по-рано:

" Ма ся, в случай че всичко живо ще се занимава с вълнуващата вест, че съм бременна, айде не! Достатъчно постоянно ми дрънчи телефона, с цел да се занимавам и с тая тъпота. Но пък подухва едни други мисли...Каква публицистика, какво перо, какъв разум.. да се преклониш напряко пред родния таблоид! Или пък да го съдиш. Във времена, в които народа се чуди по какъв начин да се опази и да оцелее физически и душевен, единствено му е до “бременността на 51-годишната Кремена Халваджиян ”, доказана била въпреки всичко от близки на семейството, ти да видиш! Друга вест не е могла да измисли нечия плоска главица. Пък и то друго по-важно няма в днешни дни, ми даа, всичко си е екстра!?! Дъното! Ама пък е слънчево!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР