В последните дни са налице атаки срещу парламентарната република. България

...
В последните дни са налице атаки срещу парламентарната република. България
Коментари Харесай

ПП срещу Възраждане: Крайна, популистка, проруска партия иска да ни изкара на избори

" В последните дни са налице офанзиви против парламентарната република. България е европеска страна, демократична страна, ние ще бъдем поръчител, че без значение от провокациите, аспектите ще се запазят и ще работим да има демократично, работещо постоянно държавно управление. "

 

Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков на брифинг в Народното събрание. Политическа партия свика специфична конференция във връзка на дейностите на " Възраждане ", породили конфликти в Народното събрание сутринта. Брифингът в Народното събрание бе след края на председателския съвет в Народното събрание, последвал закриването на пленарния ден поради скандал сред техни депутати и " Възраждане ".

 

Кирил Петков цитира думи на " Възраждане ", които споделили: " като излязат на трибуната, ние ще ги свалим, ще ги унищожим до крайник, ще организираме прелом ".

Явор Божанков прочете декларация против " Възраждане ".

" Една последна, популистка, проруска партия желае да ни изкара на избори. Защо, в случай че приемем техния апел за връщане на мандата в синхрон с този на Радев, за какво тези хора желаят да ни изкарат на избори? Чуждият интерес е да няма държавно управление, уждият интерес е агресорът да пристигна тук и този интерес има проводници по върховете на страната ни. Кой печели от втълпяване на боязън и ненавист? Какво се случи, когато Хърватия одобри еврото - пети ммесец инфлацията в тази страна понижава ", сподели Божанков.

Говорят за предатели хората, посочени от дипломат Митрофанова, приказват в синхрон с президента, добави той.

" Гласът на Кремъл се чува у нас, навлизаме във втората година от спора, безумията на един деспот костват 1 милион жертви руснаци и украинци ", акцентира депутатът от Политическа партия и добави, че България е уязвима.

" Координираната офанзива на Радев, " Възраждане " и служебния кабинет, включващи службите за сигурност, ни кара да създадем едно - европейски кабинет. Решението е да се усмихваме, когато забележим " Възраждане " да си купуват кафе с евро ", съобщи още Божанков.

 

" Подкрепата за кабинет ще дефинира кой на коя страна на историята застава ", отсече той.

" Колкото и да не им се желае, експанзията е обречена на неуспех, ползите на Кремъл свършват там, където стартира свободният свят. Тиранията е обречена и свободата постоянно побеждава ", продължи Божанков.

" Ние приказваме да строителство и строеж, а " Възраждане " приказват за ненавист, не е мъчно да се дефинира кой е на вярната страна на историята ", сподели пък Манол Пейков.

" Възраждане " възбуждаха към протест, в случай че се сформира държавно управление, а сътрудника Божанков реагира бързо и прочете тази декларация, която удря в десятката. Но от " Възраждане " се възбудиха от една битова имитация, изчакахме квесторите да създадат нещо ", продължи Пейков и добави, че постоянно от " Възраждане " го заобикалят в коридорите и му споделят, че децата му са заченати от Сатаната.

" Недопустимо е да ме атакуват и физически. Ритаха ме долу, където не се вижда, след това в корема, драскотини по лицето, те през днешния ден действаха като глутница ", изясни той.

" Те се пробват по всякакъв начин да заглушават нашите изявления, а през днешния ден минаха всевъзможни граници. Но ние не се опасяваме ", уточни Пейков.

Умберто Еко има 14 правила, по които можеш да разпознаеш фашизма и сравнете с държанието на " Възраждане ", сподели в умозаключение депутатът от Политическа партия - Демократична България.

 

Кирил Петков бе запитан по какъв начин ще разяснява думите на президента Радев, че целувката Борисов-Петков ще роди единствено омерзение.

 

" Няма да влизам в цитати на който и да било, тъй като знам какъв брой е значимо да има постоянно правителстнво, което си държи на ценностната система и ще заведе България напред, там, където доста хора не желаят страната да бъде ", отговори някогашният министър председател.

" Костадинов има обява във " Facebook ", в която споделя, че аз и други сътрудници сме меки китки ", намеси се Явор Божанков в отговор на дохвърчал към него въпрос.

Той изясни и по какъв начин се е стигнало до конфликтите, откакто медии му припомниха, че и той е плюл сътрудниците си от " Възраждане ".

" Така беше, само че първо те ме нападнаха. Нюансът на този скандал, колкото и да е противен - аз знам, че обществото гледа абсурда, само че ние би трябвало да кажем, че нещата са доста по-дълбоки. " Възраждане " се пробват в синхрон с други сили и непозната логистика да осуетят съставянето на постоянно държавно управление в България, в това число със закани за физическа кавга, офанзиви и прочие ", даде собствен прочит на обстановката Божанков.

" България е парламентарна република на всички българи, от партия " Възраждане " имат проблем с този принцип на конституцията. Ние работим за съхраняването на парламентарната република и за напредък. Репликата ми към водача на " Възраждане " за укротяването на племето е ориентирана към това да овладее представителите на неговата група, които плюеха по трибуната на Народно събрание, ритаха наши депутати, в това число и мен, и ни назоваха с думи, които не желая да изтъквам. Нека вземем в съразмерност тези неща ", сподели пък Даниел Лорер.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР