В последните дни принц Хари и Меган Маркъл отново бяха

...
В последните дни принц Хари и Меган Маркъл отново бяха
Коментари Харесай

Защо Чарлз се ядоса на Уилям и Хари

В последните дни принц Хари и Меган Маркъл още веднъж бяха в центъра на вниманието около новия документален филм за тях, сниман по време на визитата им в Южна Африка. Акцентът на продукцията несъмнено е преместен от активността им върху възприятията и страстите им.

В едно от интервютата херцога на Съсекс призна, че връзките му с брат му Уилям са на приливи и отливи . Това провокира реакция и незабавна среща сред двамата.

И до момента в който херцогът на Кеймбридж е по-скоро обезпокоен за своя по-малък брат, то татко им Чарлз е много сърдит от протичащото се в кралския двор.
 Снимка 449676

На бъдещия крал по никакъв начин не му се нрави, че двамата му синове не са в положителни връзки и този факт стана обществено притежание с помощта на Хари. Освен това, Чарлз е наясно, че сходни спорове имат негативен резултат върху имиджа на целия кралски двор, а оттова и на неговия персонален.

И по този начин вниманието още веднъж е изместено от в действителност значимите каузи върху фамилните и персонални драми на членовете на кралския двор. Тази седмица да вземем за пример Чарлз бе на двудневно посещаване в Япония , само че за него не се чу нищо, тъй като всички се интересуват от Хари, Меган и Уилям, написа Daily Mail.
 Снимка 392065

Дни след излъчването на документалния филм за херцога и херцогинята на Съсекс пристигна ред и на този по случай 50-ата годишнина на принц Чарлз в ролята на херцог на Корнуел. И, съгласно кралски специалисти, това е прегледен урок за по-младите по какъв начин се прави .

Докато кино лентата за Хари и Меган се трансформира в техния метод да кажат всичко, което другояче няма по какъв начин, то Чарлз подчертава единствено върху това какво, къде и по какъв начин прави - като един същински предстоящ крал.
 Принц Хари, принц Уилям и какво се случва сред двамата
Принц Хари искрено за връзките си с Уилям

Загубено ли е всичко

Въпреки неприятните чувства, които абсурдът провокира в бащата на Уилям и Хари, той е и обезпокоен за по-малкия си наследник - по този начин, както преди време се е тормозил за Даяна . Също по този начин Чарлз е заречен в най-скоро време да се изкаже обществено в негова отбрана.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР