В последните дни премиерът Николай Денков прекалява със самочувствието и

...
В последните дни премиерът Николай Денков прекалява със самочувствието и
Коментари Харесай

Проф. Мария Пиргова пред Lupa.bg: Николай Денков прекалява със самочувствието и се самозабравя

В последните дни министър председателят Николай Денков прекалява със самочувствието и държавното управление в негово лице наподобява самозабравило се. Не можеш да наричаш някого терорист, защото да си подобен е подсъдно. Това съобщи пред Lupa.bg политологът проф. Мария Пиргова във връзка изявлението на министър-председателя, че не договаря с терористи. 



Според нея митингите на селскостопанските производители няма да смъкват кабинета. " Властта ще покаже еластичност в лицето на Борисов - ще има договаряния, подкупи и така нататък По някакъв метод ще се схванат със зарнарите ", разяснява политологът.

" Зърнарите привлякоха всички селскостопански производители, при които има насъбрани доста проблеми. Затова митингът може да излезе от надзор. Българинът по време на война е изплашен и по тази причина не считам, че митингите ще стигнат надалеч. Няма чувство за независимост, което да даде опция недоволството да се разгърне. Хората са уплашени, играе се с техните страхове за повишаване на живота ", смята проф. Пиргова.

" Продължаваме промяната " ще бъдат озаптени от Борисов и Пеевски. Те ще бъдат последователно смачкани. Не инцидентно " Демократична България " упорстват за промяна в службите, с цел да имат политически принос. ПП и Демократична България мисля, че ще претърпят загуба на локалните избори, а по-късно ще би трябвало да си вървят от политиката ", уточни анализаторът.  

" Аз с терористи не договарям ", разгласи министър председателят Николай Денков в събота, откакто представителите на зърнопроизводителите отхвърлиха да отидат на среща с държавното управление. Сред основателите на митингите поради възобновения импорт на земеделска продукция от Украйна има хора, които са считани за близки до президента Румен Радев.

Българските зърнопроизводители се оплакват, че страната не ги подкрепя на фона на милиардните европейски и национални дотации към бранша. Само през предходната година производителите на зърно в България са отчели 2.5 милиарда лв. облага.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР